Årsregnskab og årsrapport

Hos Dansk Online Regnskab tilbyder vi assistance med udarbejdelse af såvel årsrapporter som årsregnskab til selvstændige og virksomheder i hele Danmark.

Professionel udarbejdelse af årsregnskab

Årsafslutningen i virksomheden er en vigtig del af det samlede regnskabsarbejde gennem regnskabsåret og kræver, at virksomheden udarbejder enten en årsrapport eller et årsregnskab alt efter, hvilken virksomhed der er tale om.

Med vores mangeårige erfaring har vi stor ekspertise i professionel udarbejdelse af virksomhedens årsrapport eller årsregnskab, og vi er derfor din garanti for et korrekt og kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til gældende regler og krav i henhold til almene regnskabsstandarder og Årsregnskabsloven.

Årsregnskab giver dig indsigt i virksomhedens udvikling

Årsrapporten eller et årsregnskab vil ved årets afslutning give dig overblikket over alle virksomhedens indtægter og udgifter og en indsigt i, hvordan firmaet udvikler sig.

Det er her, vi sammen med virksomheden skaber synergieffekter ved at have optimeret virksomhedens økonomi gennem året, og samtidig sørger vi for at foretage de nødvendige dispositioner, der skal ske for at optimere virksomhedens driftsregnskab lige før regnskabsåret afsluttes.

Skab det bedst mulige resultat

Ved årets afslutning bruger vi vores ekspertise til at skabe balance mellem de lovmæssige krav til årsregnskabet og samtidig skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med udarbejdelse af årsregnskab/årsrapport, så kontakt os i dag eller indhent et tilbud, så kan vi være i gang inden for 24 timer.


  Kontakt os i dag

  Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

  Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få et tilbud nu

  ​Få styr på din økonomi, sammensæt dit behov for regnskabshjælp her. Du vil modtage et tilbud inden 24 timer - prisen er for et helt år.

  Indhent tilbud