Hjælp til lønregnskab

Dansk Online Regnskab kan hjælpe din virksomhed med lønadministration og lønregnskab. Vi foretager indberetninger inden deadline.

Overlad lønadministration og lønregnskab til Dansk Online Regnskab

Dansk Online Regnskab har hjulpet flere danske virksomheder med al beregning og udarbejdelse af løn i forhold til de ansættelsesaftaler, de enkelte medarbejdere har.

Løn udarbejdes primært i vores økonomistyringssystem, som en del af den daglige bogføring. Vi foretager indberetning til Skat inden for de deadlines Skat har og du har derfor ingen grund til at spekulere på om det hele er gjort.

Som kunde får du en synergieffekt af at løn er integreret i vores økonomiprogram, da udarbejdelse af løn kan ske til en minimal pris.

Andre økonomistyringssystemer, når du har brug for hjælp til lønregnskab

Vi kan også udarbejde lønnen til dine medarbejdere via Dataløn eller Danløn, der understøtter de nye regler for e-indkomst.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med lønadministration, så du kan fokusere på din virksomheds forretning er du velkommen til at kontakte o​s og høre mere – eller få et tilbud inden for 24 timer!


 


  Kontakt os i dag

  Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

  Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få et tilbud nu

  ​Få styr på din økonomi, sammensæt dit behov for regnskabshjælp her. Du vil modtage et tilbud inden 24 timer - prisen er for et helt år.

  Indhent tilbud