Vores økonomiske løsninger

Vi varetager din virksomheds økonomiske interesser – og holder dig på sporet.

Dansk Online Regnskab fungerer som din sparringspartner vedrørende den økonomiske del af din forretning. Vi besidder en solid erfaring inden for økonomistyring og kan varetage alle former for opgaver inden for økonomi og regnskab.

Via vores årelange erfaring inden for virksomhedsdrift har vi opnået et stort kendskab til forskellige økonomistyringsprogrammer og er i stand til at løfte opgaver på flere niveauer.

Derfor skal du vælge os

Fordelen ved at anvende et professionelt regnskabsfirma er blandt andet, at du ikke udelukkende får et statisk indblik i økonomien én gang årligt. Dansk Online Regnskab fungerer som din usynlige medspiller, som løbende holder dig opdateret med hvad der sker i din virksomheds økonomi. Fleksibilitet er et af vores nøgleord, og vi står altid klar med kompetent rådgivning eller med løsningsforlag til økonomiske forbedringer i din virksomhed.

Har du derfor behov for kyndig regnskabsassistance, har Dansk Online Regnskab meget at byde på. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan bistå dig i alt fra bogføring og regnskab til økonomisk rådgivning.

​Økonomisk rådgivning

Dansk Online Regnskab kan også være behjælpelig med økonomisk rådgivning, såfremt du ønsker at opstarte ny virksomhed. At starte ny virksomhed kræver overblik over rigtig mange aspekter. Hos Dansk Online Regnskab kan vi hjælpe dig med den økonomiske del af din forretning. Vi rådgiver blandt andet om virksomhedstyper, regnskabsaflæggelse, budgettering, bogføring og meget andet.

I vores arbejde anvender vi følgende programmer til udarbejdelse af regnskaber:

 • ​Microsoft Dynamics C5 økonomistyringssystem
 • E-Conomic internetbaseret økonomistyringssystem

Til udarbejdelse af løn anvender vi:

 • ​Integreret Microsoft Dynamics C5, hvor al indberetning til Skat m.v. foretages af Dansk Online Regnskab
 • Danløn
 • Dataløn

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Dansk Online Regnskab. Vores kontaktoplysninger finder du her​.


  Kontakt os i dag

  Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

  Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Er du iværksætter?

  Dansk Online Regnskab vil være din sparringspartner i hele processen.

  Læs mere

  Få et tilbud nu

  ​Få styr på din økonomi, sammensæt dit behov for regnskabshjælp her. Du vil modtage et tilbud inden 24 timer - prisen er for et helt år.

  Indhent tilbud