Selskabsstiftelse

Hos Dansk Online Regnskab kan vi hjælpe dig med selskabsstiftelsen.

Rådgivning til selvstændige og virksomheder

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for rådgivning omkring selskabsstiftelse og virksomhedsomdannelse til såvel selvstændige som mindre og mellemstore virksomheder. Uanset hvilken ekspertise du selv har inden for området, anbefales det altid at rådføre sig med en revisor og en advokat i forbindelse med selskabsstiftelse, da både reglerne og kravene inden for området kan være mange og uoverskuelige.

Selskabsstiftelse med trygge rammer

Der er mange fordele ved at rådføre sig via en revisor, inden du kaster dig ud i selskabsstiftelse.

Først og fremmest skaber det en vis tryghed, idet vi som revisorer besidder den fornødne erfaring til at kunne gennemskue økonomiske forhold angående selskabsstiftelse og til at vide, hvad der bedst kan betale sig for lige præcis din person og virksomhed – uanset om det gælder nu og her eller på længere sigt.

På samme måde kan vi ligeledes rådgive om, hvilken selskabsform der bedst vil egne sig og være mest relevant for dig og din virksomhed.

Vi sikrer dig ved selskabsstiftelse

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik og resultater både gennem professionel rådgivning, men også ved at yde assistance ved eksempelvis budgetter og regnskabsanalyse. Ved selskabsstiftelse kan vi også være med til at sikre, at du ikke selv hæfter dig økonomisk, hvis uheldet skulle være ude og det af forskellige årsager ikke forløber, som det skal.

Din revisor rådgiver online

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 01 20, hvis du ønsker mere information eller rådgivning omkring selskabsstiftelse.

Du kan også indhente tilbud, som du vil modtage indenfor 24 timer – og allerede herefter modtage sparring omkring selskabsstiftelse.


  Kontakt os i dag

  Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

  Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få et tilbud nu

  ​Få styr på din økonomi, sammensæt dit behov for regnskabshjælp her. Du vil modtage et tilbud inden 24 timer - prisen er for et helt år.

  Indhent tilbud