Leverandørservice

LeverandørService er en service, der tilbydes af Nets, hvor det er muligt at lave betalinger automatisk imellem en kunde og en leverandør

Dansk Online Regnskab bruger servicen til at give besparelser for dig som kunde og for Dansk Online Regnskab. For dig betyder det, at du sparer tid på at oprette betalinger til Dansk Online Regnskab, sparer administrations- og faktureringsgebyr på kr. 49,-  samt at du er sikker på, at betalingen sker rettidigt på forfaldsdatoen.

Ordningen er gratis for dig.

Er du tilmeldt LeverandørService, vil du stadig få dine fakturaer tilsendt på mail som hidtil, men der vil stå at den bliver betalt via LeverandørService samt hvilken dato.

Det eneste vi skal have oplyst er registrerings- og kontonummeret på den bankkonto, hvor fremtidige fakturaer ønskes hævet på forfaldsdagen.

Du kan tilmelde dig LeverandørService via dette link:
https://pbs-erhverv.dk/LS/?id=0&pbs=296cf5e4f106ec83488d7c20db061ac8&dbnr=&cvr=&knmin=&knmax

(Åbner vinduet ikke af sig selv, kan du kopiere linket ind i din browser)

Resten går af sig selv.

Skulle du ikke ønske at tilmelde dig LeverandørService, men ønsker at forestå betalingen manuelt, vil vi fra 1. januar 2019 påregne et fakturerings- og administrationsgebyr på kr. 49,-

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.

I tilmeldingsvinduet kan du læse Nets generelle regler for debitorer i LeverandørService. Du kan også åbne reglerne her.
Skulle der være spørgsmål i forbindelse med LeverandørService, kontakt da venligst vores bogholderi på mail: info@donacc.dk eller på telefon 70 260 120.


  Kontakt os i dag

  Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

  Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få et tilbud nu

  ​Få styr på din økonomi, sammensæt dit behov for regnskabshjælp her. Du vil modtage et tilbud inden 24 timer - prisen er for et helt år.

  Indhent tilbud