Dansk Online Regnskab fylder 15 år

Dansk Online Regnskab on tour

Dansk Online Regnskab er stiftet 15 august 2006 af Jan Michelsen, som dengang drev virksomheden under navnet DanskRegnskab.dk. Det var i starten en vikar virksomhed, som udlejede regnskabspersonale til større virksomheder.

Behovet for medarbejdere var stort og arbejdsløsheden i Danmark var stort set lig nul, derfor var det attraktivt at hente arbejdskraft i Sverige og udleje i Danmark.

Navnet DanskRegnskab.dk var ikke helt tilfældigt valgt, da Jan’s tankegang var, at man måtte kunne skabe en bedre og mere effektiv måde at drive en forretning på end den traditionelle. Noget med .dk Noget med Online!

Med Online tankegangen gik Jan i gang med sit projekt, som dog ikke gik direkte fra nul og til succes, for ikke alle kunne tilslutte sig denne tankegang. Virksomhedsejere var vant til at holde et årligt møde med sin revisor for at få sat et punktum for året. Bilagene blev afleveret personligt efter hvert kvartals afslutning og så var der orden i tingene.

”Kunderne skal være tilfredse og vi skal ubetinget stå for kvalitet, troværdighed og gode priser.
Det har været vores måleinstrumenter hele vejen igennem og er det stadig”, forklarer Jan.

I 2014 måtte der dog en større forandring til end Jan faktisk brød sig om. En personlig skilsmisse var ved at koste hele forretningen, men Jan gik ikke fra pladsen, for der var jo kunder i butikken.
I stedet for at træde tilbage fik Online konceptet en ekstra spand kul og nu kom firmaet til at hedde Danish Online Accounting.

”Vi købte en mindre revisionsvirksomhed og fik ansat den første medarbejder i 7 år. I dag tæller Danish Online Accounting 4-5 medarbejdere og stort set alt foregår online”, forsætter Jan.

Selv om Danish Online Accounting er en online-regnskabsvirksomhed, så er de i tæt dialog med kunderne og kunderne har altid mulighed for at få sparring på deres virksomhedsudvikling.

Den 15. august 2021 fylder Danish Online Accounting 15 år og det bliver fejret både Online og Offline.

Jan glæder sig over de 15 år og glæder sig til at tage fødselsdagsgaven i brug. ”Fødselsdagsgaven til os selv, er et nyt ”on boarding system”, som gør det utrolig let at blive kunde hos os via hjemmesiden og derudover har vi sat os for at vi vil være den første regnskabsvirksomhed i Danmark der går ind i 2022 som 100 % papirløs”.

Det mål er blevet muligt i kølvandet på den svære virus krise, alle har været igennem. ”Vi har sammen med vores kunder kæmpet for at komme helskindet ud på den anden side. Men det er aldrig så skidt, at det ikke er godt for noget”, udtaler ejeren Jan Michelsen og fortsætter ”Covid-19 har lært os alle, hvor godt vi kan klare os, når vi er tvunget til forandringer. Online verden er blevet mange gange større, end den var for halvandet år siden. Det vil vi i den grad udnytte, da det præcis matcher vores forretning og tankegang”.

For at fejre Online verdens fremme, kører Danish Online Accounting en tur på Danmarks Tourné i slutningen af juli og et stykke ind i august 2021. De første 15 nye kunder, de møder undervejs – Online som Offline – får 15 % rabat på en regnskabsaftale det første år.

Fødselsdagen fejres sammen med medarbejderne den 15. august 2021 med flag, kage og champagne.

    Kontakt os i dag

    Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

    Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.