Dansk Online Regnskab går styrket ind i 2022

Virksomheder i Danmark bliver i stigende grad mødt med øgede krav til regnskabsmæssig rapportering. De fleste banker er begyndt at kræve, at deres kunder får påtegnet deres regnskaber hos en offentlig godkendt revisor hvilket i stigende grad efterspørger behovene til en godkendt revisor.

Danish Online Accounting ApS har 1. januar 2022 knyttet tætte bånd til Optimal Revision Godkendt Revisionsvirksomhed. Vi står derfor klar, til at tilbyde vores kunder tilkøb af nødvendige og ønskede erklæringsopgaver i samarbejde med Optimal Revision.

Danish Online Accounting ApS har fået tilknyttet 2 erfarne medarbejdere med stor ekspertise i bogholderi og effektivisering af de bogføringsmæssige arbejdsgange.

Hanne Pedersen har som revisorassistent mange års erfaring med bogholderi i mindre og mellemstore virksomheder, hvor effektivisering og digitalisering har været nøgleordet. Hanne er altid nysgerrig på nye digitaliserede løsninger, der kan gøre bogføringsprocesserne nemmere for kunden, så de kan koncentrere sig om deres respektive fag. Målet med de digitale, processer er at kunden skal bruge et absolut minimum af tid på bogføring og derfor har flere timer til at tjene penge.

Søren Andersen har bred erfaring med bogholderi fra mange forskellige brancher, både med momsregnskaber og regnskaber med lønsumsafgift. Søren arbejder målrettet og struktureret på, at gøre kundernes bogholderi så strømlinet og effektive som muligt, så kunderne kan bruge deres kræfter på at drive virksomhed og sælge varer og- eller ydelser.

Kim Hald Schütt er som samarbejdspartner godkendt revisor og indehaver af Optimal Revision Godkendt Revisionsvirksomhed FSR. Kim har mere end 30 års erfaring som revisor og har beskæftiget sig med alt indenfor bogholderi, regnskaber, revision samt virksomhedsrådgivning fra generationsskifter, køb / salg af virksomhed, omstruktureringer til reetableringer og meget mere. Kim har endvidere en NLP og er uddannet Coach.

    Kontakt os i dag

    Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

    Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.